Техническа информация

techinfoСъвременните строителни технологии предлагат безкрайно разнообразие от енергоспестяващи и естетични интериорни и екстериорни решения.

Къщите „DREAM HOUSE” съчетават традициония материал - дървото с новите постиженията в строителството. Ето защо, те могат да отговорят на всеки вкус и желание, задоволявайки представите за уют и комфорт на дома.

 

1. Къща от скелетно-гредови тип

1 razrez

При този тип строителство използваме дървен материал с голямо сечение (160мм х160мм, 120мм х 160мм, 160мм х 180мм). Първо се изграждат носещата конструкция и покривът. Преди да се затворят стените, се монтират  Ел. и ВиК инсталациите и се полага вата. При базовия модел е заложена топлоизолация от 200мм. Възможно е да се постигне изолация с дебелина 400мм. Светлото пространство между готови под и таван е 270см. Завършените къщи са масивни и здрави, с много добра топлотехническа характеристика.

Изтеглете подробна информация : DREAMHOUSE.doc

2. Къща със СИП панели

2 razrez

При този метод на строителство се използват готови фабрични панели. Това са така наречените структурно-изолационни панели (СИП). Широко разпространени в Северна Америка, панелите представляват две плоскости ОСБ, между които, под натиска на преса, е залепен стиропор с голяма плътност. Строителството с готови панели съкращава сроковете за монтаж. Стандартната дебелина на топлоизолацията е 150мм. (стиропор 100мм. и вата 50мм.). Светлото пространство между готови под и таван е 260см.

Изтеглете подробна информация : DREAMHOUSE.doc

Обадете се сега